Vaarwel lief web-streepje-logje

Ik heb hier een gedurende een paar  jaartjes verslag gedaan over de verbouwing van een oude boerderij, zeg maar bijna ruine, tot een B&B met een bezoekerstuin.

Als ik nu in het archief kijk dan zie ik dat er veel gebeurd is in de laatste paar jaar. We hebben veel meegemaakt en veel werk verzet. We wilden een B&B en ik ben wel een beetje trots dat het ons gelukt is. Ik ben nu in maart  begonnen aan mijn derde B&B seizoen. Jeetje, wat gaat de tijd hard! Ik vind het ontzetttend leuk, er hebben al zoveel aardige mensen in de B&B gelogeerd!

Het eerste jaar had ik gasten tijdens de zomermaanden. En nu 3 jaar later heb ik vanaf maart tot november ieder weekend gasten. In het toeristisch seizoen ook door de week.

Ik doe het met veel plezier en er gaat ook best veel tijd in zitten. De kamers schoonmaken, de bedden opmaken, de was draaien, strijken, de ontbijtruimte klaarzetten, boodschappen doen en niet te vergeten de telefoontjes en het mail en de aministratie. Maar ik krijg er zoveel voor terug. Wanneer ik dan 's morgens in de ontbijtruimte al die mensen tevreden zie keuvelen en ontbijten dan ben ik helemaal gelukkig.

Dit weblog is een beetje af. Soms zit er nog wel een logje in mijn hoofd maar het komt er niet van om te loggen.

Maar lieve bezoekers, niet getreurd, ik heb een ander weblog Ik ben namelijk bezig met het creeren van een bezoekerstuin. In deftige taal heet dat een "theetuin".  Ik noem het liever een gewoon een bezoekerstuin. Ik weet nog geen precieze datum maar ik denk eind mei gaat de tuin open voor passanten, fietsers, gasten, tuin- en natuurliefhebbers.

Vanzelfsprekend zullen er veel foto's op gezet worden en zal ik ook af en toe over de B&B schrijven.

Dus: bij deze nodig ik al mijn bezoekers uit om mijn nieuwe weblog te bezoeken. En vanzelfsprekend is iedereen welkom in de bezoekerstuin van LandsEinde

Tot ziens!

Lieve groeten,

Marlèna

Advertenties

2 gedachtes over “Vaarwel lief web-streepje-logje

  1. Vanaf het ontstaan van dit web-log heb ik je een hele tijd gevolgd…boeiend om te lezen en grote bewondering voor het vele werk dat jullie hebben verzet! De laatste jaren eigenlijk niet meer zo aktief ‘landseinde’ bezocht..tot vandaag. (Heb dus nog heel wat terug te lezen ;-))
    Heel veel succes met jullie B&B en straks met je bezoekerstuin! ‘k Heb er alle vertrouwen in dat dat ook een juweeltje gaat worden! Groet, druiveke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s